Maisy plus size blus i svart twill viskos från baksidan

BLUSGUIDE

FRÅN MAISY TILL MARY

Här fokuserar vi på våra olika blusar för att hjälpa dig att göra rätt val.

Alla våra blusar är designade för att fungera för kvinnor med kurvor i en hektisk vardag. Våra blusar ska få dig att se snyggare ut och göra din vardag mindre komplicerad.

Tillverkad av den finaste italienska twillviskosen som känns otroligt mjuk mot huden och är vacker till jeans, kostym eller en festlig kjol. På den mer praktiska avdelningen är det bra att veta att alla blusar kan tvättas i maskin på max 30 grader och med låg centrifugeringsgrad.

ENKEL FEMININITET

Mona blusen har en feminin och enkel look. Med få detaljer gör den här blusen många bra saker och framhäver dina kurvor utan att vara tajt. Det finns plats för en stor byst, axlarna framhävs med små veck och V-ringningen öppnar upp.

Mona plus size blus i svart viskos

FÖR FEST & VARDAG

Vid första anblicken ser Mary-blusen ut som en partyblus. Den fina, feminina halsringningen med sina många draperingar gör henne till den vackraste danspartnern. Men MARY har också något speciellt att erbjuda i vardagen, där praktiska egenskaper och en feminin outfit lätt kan gå hand i hand.
Mary plus size blus i svartMary plus size blus i svart

ELEGANT VOLYM

Maisy-blusen är vår tolkning av en elegant vardagsskjorta med mycket volym som gör att du omedelbart känner dig bekväm. Med sina smala axlar visar den tydligt var du "är" - och de feminina veckningarna följer mjukt din kropp. Enkelt, elegant och otroligt mångsidigt.

Maisy plus size blus i grön twill viskosMaisy plus size blus i krämfärgad twill viskos

FEMININT OMSLAG

Blusen Mara har "lånat" sin designbas från klänningen Athena. En feminin, enfärgad omlottblus med vacker halsringning och drapering som faller ner framför bröstet och övergår i en enfärgad omlottblus. Mara-blusen fungerar utmärkt i många sammanhang, även till fest!
Mara plus size blus i krämfärgad viskosMara plus size blus i krämfärgad viskos under kavaj
Maisy plus size blus i rostfärgad twill viskosMaisy plus size blus i rostfärgad twill viskos