Vanliga frågor

Vem är Unfold Copenhagen?

Vi är ett danskt märke skapat för kvinnor med kurvor från storlek 40 till storlek 54. Vi designar kläderna här i Danmark och har allt sytt i Italien i italienska tyger i metervara. För att undvika konflikter och överproduktion kommer vi endast att producera 50 stycken. åt gången uppdelad i fem storlekar. Vi har ofta limited edition-stilar i säsongens trendiga färger och snitt – baserat på våra bästa och populäraste stilar.

Vi lägger ner mycket tid på att utveckla stilar som övergår till en kropp med kurvor. Kläder som passar din kropp och som rör sig med dig. Detta är vårt uppdrag. Att kläderna ska passa dig och inte tvärtom. Du får inte kompromissa.

Unfold Copenhagen skapades som en del av ett övervägande: Vi kvinnor vet exakt när vi känner oss bekväma. Vi vet alla hur bra vi mår när vi bär kläder som speglar vem vi är och vart vi är på väg. Men vi vet också hur lite det finns att välja på när vi kliver ut i världen som de kvinnor vi är, i den storlek vi är. Mode ska befria, inte begränsa, och kvinnor ska få vara precis som de är och klä sig precis som de vill. Unfold Copenhagen är en plattform där kvinnor – tillsammans och var för sig – kan blomstra.

Jag tvivlar på min storlek, vad gör jag?

Vi vet hur svårt det kan vara att handla online och hitta den perfekta storleken. För att underlätta för dig har vi skrivit produktmått under varje produkt samt anger modellens mått och storleken hon bär för de stilar där det finns bilder på modellen. Du hittar även en guide om hur du mäter dig själv under 'Storleksguide'.

Du är också mycket välkommen att skicka dina mål till service@unfoldcopenhagen.com, så hjälper vi och vägleder dig gärna. Du kan läsa mer om idéerna bakom våra passformer och silhuetter här.

Hur byter jag mot en annan storlek?

Hos Unfold Copenhagen kan du byta mot en annan storlek utan kostnad.

Om du vill byta till en annan storlek, vänligen skicka ett e-postmeddelande till service@unfoldcopenhagen.com med ditt ordernummer och önskad storlek, så sköter vi bytet åt dig.

Du är också välkommen att själv skapa en ny beställning. Skicka bara ett mail till oss med ditt nya ordernummer så ser vi till att, om rabatter behålls och fraktkostnader täcks.

Har du fått mitt returpaket?

Du kan enkelt kontrollera hur långt ditt returpaket är och om vårt lager har tagit emot det, via ditt spårningsnummer du fått från Bring. Det kan ta upp till 14 arbetsdagar från det att vårt lager har tagit emot ditt returpaket tills det har behandlats och återbetalats till dig. Vi skickar självklart ett mail till dig så fort det har återbetalats.

Vad gör jag om min vara är defekt?

Skulle du mot alla förväntningar få en vara med fel, vänligen skicka ett mail med ordernummer och bifoga ett foto på felet till kundtjänst så gör vi allt för att hjälpa dig och hitta den bästa lösningen för dig.