Sky plus size byvor i olivgrön

BACK TO WORK

VARJE DAG ÄR TILLBAKA

Är du en av dem där det är stor skillnad mellan kläderna du bär på jobbet och kläderna du möter världen i när du är ledig?

Det kan bero på många saker, men det får aldrig bero på att du inte kan hitta kläder som är både presentabla, bekväma och skapade för din kropp. Vårt uppdrag är att göra kläder som exakt täcker dessa behov – och där du kan känna dig bekväm utan att kompromissa.

BRA KVALITET OCH PASSFORM

Våra stilar i viskosjersey kombinerar komfort och en seriös look på en gång. Tröjans stretch gör att både kavaj och byxor rör sig med din kropp, medan den lätta a-formade kavajen passar alla kroppstyper. Slitsarna i sidan ger enkel åtkomst till fickor – och öppnar jackan elegant utan att ändra formen. En lätt rundning framtill ger en feminin touch - perfekt som ett alternativ till en klassisk kostym. Vi har designat stilar tänkta som perfekta övergångsstilar från Business till Pleasure - stilar som ger dig möjlighet att ge outfiten ditt eget personliga uttryck. Även om klädkoden på jobbet gör att du måste vänta tills du har ledigt.

Carrie plus size kavaj i svart jersey

NÄR BYXOR ÄR BÄST

En poweroutfit bestående av en blus och ett par byxor kan ersätta en klassisk kostym och dessutom vara bekvämare om dagen kräver många timmar bakom skärmen. Lägg till Carla-kimono, enkla smycken - en färgglad clutch och ett par feminina klackar - och du är redo för en middagsdejt på nolltid.

Maisy plus size blus i svart twill viskos Carla plus size kimono i svart blommönster från baksidan

BEHÅLL DIN STIL MEN ÄNDRA FÄRG

Vill du veta exakt hur din outfit presterar? Finner du tröst i att bära samma "uniform" varje dag? Med en enda förändring kan din look ändra karaktär utan att kompromissa med varken passform eller styrkan i att veta att dina kläder passar som de ska. Byt bara ut färgen. En enkel men effektiv förändring.

Carmen plus size kavaj i grön jerseyCarmen plus size kavaj i blå jerseyCarmen plus size kavaj i röd jersey