Blogg

BLUSGUIDE
Här fokuserar vi på våra olika blusar för att hjälpa dig att göra rätt val. Gå på upptäcktsfärd och hitta dina favoriter.
GUIDE TILL TEXTILIER
Ta en titt bakom våra textilval och lär dig mer om de unika egenskaperna hos varje textil.
KOMMER DU ÄVEN ATT VARA HELT ELEKTRISK?
Får du också elstötar på vintern? Få tips om hur du undviker elchocker och kladdiga kläder i vinter.
TRENDFOKUS: RÄNDER & PRICKAR
Trend Focus fokuserar på prickar och ränder - en av höstens största trender, särskilt på kostymer och ready-to-wear i lyxiga material.
MÖT VÅR GRUNDARE
Varje månad kommer vi att ställa samma fem frågor till utvalda kvinnor som har tagit "ett språng" och gjort en förändring i sina liv. Och förhoppningsvis visa att vi alla döljer en myriad av små berättelser som samspelar med varandra i den stora berättelsen om våra individuella liv.
GUIDE TILL PASSFORM & STYLING
När det gäller mode, trender och vad som är rätt för vilken kroppstyp kommer det alltid att finnas en hel del välmenande råd. Det är viktigt att komma ihåg att det är du och vad du känner dig mest bekväm i som ska avgöra dina val.
BACK TO WORK
Är du en av de personer där det är stor skillnad mellan de kläder du bär på jobbet och de kläder du bär för att möta världen på dina lediga dagar? Få inspiration till hur du kan kombinera vardagsliv med arbetskläder - utan att kompromissa med vem du är.
3 TIPS FÖR TRENDER & STYLING
Håller dina kurvor dig ibland tillbaka från att klä dig som du helst vill? Eller från att prova de trender du ser i tidningar, filmer eller på gatan? Det ska inte behöva vara så! Här är 3 trender och stylingtips som hjälper dig att komma igång och bygga en grund.