Vårt tryck

Vi älskar tryck och arbetar hårt för att hitta rätt mönster till våra kollektioner.

Ibland börjar processen med att titta på färgkombinationer – ibland stöter vi på en tapet, en målning eller en blomsterkombination som leder oss i rätt riktning.

Vi samarbetar med en printbyrå som specialiserar sig på att ta fram mönster. De har många begåvade frilansare som skapar mönster löpande som sedan arkiveras för senare användning. Det är som att öppna en skattkista när man utforskar deras bibliotek och du kan hitta allt från djurmönster och abstrakta arrangemang till ränder, rutor och klassiska blomstermönster.

Vi kommer ibland med en förfrågan om en helt specifik färgsättning eller ett specifikt önskemål om till exempel handmålade fjädrar med randig bakgrund. Vår partner löser allt detta åt oss. De visualiserar våra önskemål – och det är värt sin vikt i guld, eftersom rätt mönster verkligen kan förvandla ett plagg. Samtidigt är mönster också ett väldigt tydligt sätt att visa omvärlden en stor del av din personlighet.

Unfold Copenhagen-tryck


Det är viktigt för oss att de print och mönster som du blir förälskad i hos oss inte finns att hitta hos andra märken. Därför äger vi alla rättigheter till våra mönster. På så sätt kan vi utveckla och experimentera med dem internt. Förstora eller förminska mönstren. Ändra färgkombinationer. Möjligheterna är många och vi kommer att bjuda in dig på våra sociala medier för att vara en del av denna process.

Vi vill gärna utvidga utvecklingen av våra mönster för att inkludera samarbeten med nya och etablerade illustratörer och konstnärer och stödja spridningen av (ännu fler) mönster.

Vi kan inte vänta med att berätta mer om detta och avslöja vilka vi kommer att jobba med.