Bomull

GUIDE TILL TEXTILIER

TEXTILIER OCH DERAS UNIKA EGENSKAPER

VISKOS: EN LYXIG FUSION AV NATUR OCH ELEGANS

Viskos, en fantastisk textilinnovation, skapades ursprungligen som ett vackert alternativ till siden i början av 1900-talet. Denna unika fiber utvinns ur trämassa, främst från hållbara källor som bambu, eukalyptus och björk, och är känd för sitt höga cellulosainnehåll, vilket ger den benämningen "regenererad fiber".

TWILL - VISKOS: EXKLUSIV DESIGN OCH OÖVERTRÄFFAD KOMFORT

Vår italienska twill-viskoskollektion representerar en fusion av lyx och exklusivitet. Detta exceptionella material utstrålar elegans och omfamnar kroppen med en lätt och mjuk känsla. Det är tillverkat med omsorg och känsla för detaljer och är lätt, andningsbart och bekvämt att bära mot huden.

Twillvävningen ger tyget en extra dimension med sitt distinkta diagonala mönster och visuella lyster. Denna vävmetod säkerställer inte bara tygets styrka och hållbarhet, utan ger också en unik struktur. Vår twillviskos är inte bara motståndskraftig mot krympning, utan eliminerar också nästan helt statisk elektricitet för en sömlös bärupplevelse.

Du hittar dessa modeller i twillviskos:

Klänningar: Amber, Athena & Alba   /   Blusar: Maisy, Mara, Mona & Mary

Trädstammar

JERSEY-VISCOSE UPPLEV LYX I RÖRELSE MED VÅR ITALIENSKA VISKOSJERSEY

Njut av den ultimata kombinationen av komfort och stil med vår italienska viskosjersey. Detta tätt stickade stretchtyg är gjort för att omfamna din kropp med otrolig mjukhet och en tung, mjuk drapering. Ta en närmare titt på varför vår viskosjersey är det perfekta valet:

 1. Extraordinär mjukhet och drapering: Upplev en underbar känsla av lyx när du bär vår jersey. Den mjuka strukturen och den kraftiga draperingen skapar inte bara en elegant look, utan säkerställer också en bekväm passform som följer dina rörelser.
 2. Hållbarhet i varje garn: Vår jersey är inte bara mjuk, utan också extremt slitstark. Det beror på våra noggrant utvalda trådar som stickas i tvinnat garn. Resultatet är en textil som behåller sitt eleganta utseende över tid utan att fransa sig, med en enhetlig yta.
 3. Designad med dig i centrum: Vi erbjuder vår jersey i olika tjocklekar, eller vikter, om du så vill. Varje vikt är noggrant utvald med fokus på design, stilutveckling, säsong och funktion. Detta säkerställer att du inte bara får en estetiskt tilltalande produkt, utan också ett tyg som är perfekt lämpat för ändamålet.

Byxor: Sophie, Sonia & Sarah   /   Klänningar: Amalie   /   Kavajer: Carrie & Carmen   /   Kjolar: Betty

SATINVISKOS FÖRFÖRISK LYSTER OCH ELEGANS

Gå in i en värld av lyx med vår satinviskos, ett tyg som definieras av sin släta och glänsande yta och skillnaden mellan rätsida och avigsida. Förutom att satinviskos har samma ursprung som "vanlig" viskos har den en unik väv som skiljer den från twillväv. Upptäck följande fördelar med vår satinviskos:

 1. Raffinerad glans och ytvariation: Den blanka ytan hos satinviskos ger ett raffinerat utseende, och skillnaden mellan stickat och avigt bidrar till textilens komplexitet. Resultatet är en textur som inte bara är behaglig mot huden utan också visuellt tilltalande med ett subtilt spel av ljus och skugga.
 2. Mjuk och levande mot huden: Satin viskos omfamnar din hud med en exceptionell smidighet och livfullhet. Den släta texturen gör den bekväm att bära direkt mot kroppen.
 3. Festlig elegans och utskriftsvänlig: Denna textil är inte bara vacker, utan också festlig och idealisk för utskrift. Satinviskos ger trycket ett djup och en glans som verkligen framhäver mönster och färger.

Du hittar bland annat dessa modeller i satinviskos:

Klänningar: Athena & Amber   /   Blusar: Marylyn

Linblomma

LIN NATURENS TIDLÖSA TEXTIL MED HÅLLBARA FÖRDELAR

Träd in i linets värld, den äldsta textilfibern som historien känner till och som utvinns ur växten Linum usitatissimum. Lin har stått sig som textilmaterial i årtusenden, och här får du veta varför det är mer än bara ett tyg:

 1. Hållbarhet från rot till topp: Linplantan är inte bara en textil källa; den kräver minimalt med vatten, undviker behovet av bekämpningsmedel och växer till och med i jord av låg kvalitet. Genom att använda hela växten undviker vi resursslöseri och gör lin till ett av de mer hållbara valen inom textilindustrin.
 2. Andningsförmåga och fukthantering: Fibrerna i linne är ihåliga, vilket gör att luft lätt kan strömma igenom. Denna unika egenskap ger linne förmågan att snabbt absorbera och avge fukt, vilket gör det till det perfekta valet för temperaturreglering. Den svalkande effekten gör linne extra bekvämt, särskilt på sommaren.
 3. Naturlig lyster och exklusiv textur: Linne har sin naturliga skönhet med en distinkt lyster och textur som blir ännu mjukare och lyxigare med tiden. Investera i linneprodukter så kommer du att se hur de blir tidlösa följeslagare i din garderob.

Du hittar dessa stilar i detta material:

Byxor: Sandy   /   Klänningar: Asta, Abby & Annelise   /   Blusar: Milly

Bomull

BOMULL NATURENS ALLROUNDER MED STYRKA OCH KOMFORT

Ta en närmare titt på bomull, en naturfiber som har gjort sig känd för sin imponerande slitstyrka, mjukhet och fuktabsorption. Från den karakteristiska bomullsplantan kommer fröskidan, som är känd för sin mångsidighet och naturliga skönhet.

 1. Andningsförmåga och temperaturreglering: Bomull är gjord för komfort. Den låter luften cirkulera fritt genom tyget, vilket gör den idealisk för varmt väder. Den naturliga andningsförmågan hjälper till att reglera kroppstemperaturen så att du kan känna dig fräsch och bekväm hela dagen.
 2. Mjuk och hudvänlig: Bomullsfiberns mjuka struktur gör den behaglig att bära direkt mot huden. Bomull är skonsamt och bekvämt, vilket gör det till det perfekta valet för kläder som du vill bära hela dagen.
 3. Slitstark och färgbeständig: Bomull är känt för sin styrka, vilket gör det lämpligt för upprepad tvätt och slitage. Kläder gjorda av bomull behåller sin form och färg väl över tid. För att förbättra dess egenskaper kombineras den ibland med andra fibrer som viskos eller vävs på speciella sätt under produktionen.

BOMULLSPOPLIN MED STRETCH EN FUSION AV STIL OCH RÖRELSEFRIHET

Kliv in i en värld av komfort med vår bomullspoplin med stretch, ett noggrant utvalt tyg som kombinerar krispighet och flexibilitet för att förbättra vår design. Här är varför detta material är det perfekta valet:

 1. Krispig fräschör och flexibilitet: Bomullspoplin med stretch ger det bästa av två världar. Tygets krispighet, eller fräschör, ger våra stilar en krispig och strukturerad känsla, medan stretchegenskaperna ger en extra dimension av flexibilitet som följer kroppens rörelser.
 2. Tryckvänlig skönhet: Tryckälskare, jubla! Vår stretchiga bomullspoplin är en perfekt bakgrund för vackra tryck. Varje mönster framträder skarpt och levande på denna textil, vilket ger våra stilar ett extra lager av visuellt tilltal.
 3. Funktionalitet för vardagen: Stretchtyget i vår poplin gör våra modeller mer funktionella för vardagsbruk. Rör dig fritt och bekvämt samtidigt som du behåller den strukturerade look som definierar vår design. Det är den perfekta kombinationen av stil och lätthet.

Du hittar de här modellerna i det här materialet:

Klänningar: Ally & Annie