Britt Bennett Hansen

3 TIPS FÖR TRENDER & STYLING

3 STYLINGTIPS

HÅLLER DINA KURVOR DIG IBLAND TILLBAKA FRÅN ATT KLÄ DIG SOM DU HELST VILL? ELLER FRÅN ATT PROVA TRENDERNA DU SER I TIDNINGAR, PÅ FILM ELLER PÅ GATAN?

Det borde inte vara så! Men det tar tid, mod och självförtroende att kasta sig ut i något nytt. Att finna glädje i att våga, snarare än i andras godkännande. Det är lättare sagt än gjort, vi vet – men ingen får begränsa dig och bestämma vad du får och inte får ha på dig.Mode handlar om att utforska och ha kul. Här kommer 3 tips på trender & styling som kan vara bra att börja med och ha som grund.

1. KLASSISKA TRENDER SOM ALLTID ÄR EN HIT

En svart klänning är ett säkert val oavsett tillfälle eller årstid. Och perfekt som bakgrund för vackra accessoarer , oavsett vad dina favoriter är skor, väskor, smycken eller kanske avancerad smink. Vi har flera klänningar i svart, där både detaljerna och variationen i textilierna värnas. Samma klänning i 2 olika material kan se väldigt olika ut. Du kan också leka med svart/vit eller krämfärgade kontraster. Den här säsongen är prickiga prickar tillbaka - också en klassiker som ständigt återkommer till modescenen.

2. MARKERA DINA KURVOR

Lek med hur tightare (närmare) passformar kan omfamna dina kurvor, utan att överskrida dina personliga gränser. Tighta klänningar och nedsänkta urringningar lämnar aldrig modescenen helt - eftersom den bärs med övertygelse gör ett mycket starkt statement. Men tricket är att hitta den stil och balans som passar dig bäst. Det är mycket en fråga om vad du känner dig bekväm i, snarare än skärdjupet. Omlottklänningar kan göra något väldigt speciellt här. Och Ally är vår lätta omlottklänning i bomull, som du kan justera passformen själv. Allys 2 sidor korsar varandra, så klänningen stänger högre upp på bröstet och utan fara att öppna sig framtill. Med sina vackra, pösiga ärmar och extra veck och vidd i kjolen vid höften är Ally feminin enkelhet när den är som bäst.

3. FANTASTISKA FÄRGER

Vilka färger som är på (högst) mode ändras varje säsong. Därför rekommenderar vi alltid att köpa färger (och tryck) med ditt hjärta. Det kommer alltid att vara de stilar du blir gladast av, och som kommer att ge dig nya, goda känslor om och om igen. För färger väcker känslor hos oss, och kan förändra en stil och därmed din outfit och ditt humör snabbare än något annat. Om du skulle vilja testa en ny färgtrend, men är osäker på vad som kommer att passa dig, kan det vara en bra idé att köpa nya färger i stilar du redan gillar och som du vet passar dig.

Nyanser av rosa
Pastellfärger