Carrie plus size kavaj i svart med ränder

TRENDFOKUS: RÄNDER & PRICKAR

"Trend Fokus"

En återkommande bloggpost där vi lyfter fram en trend eller tendens inom modescenen.

Har du koll på dina ränder och prickar? Den här säsongen går vi ännu mer mot det klassiska hållet, trendmässigt sett. Internationella catwalks skickade den ena modellen efter den andra i vackra kostymer, tolkade på många sätt - och i många spännande siluetter - men en sak var gemensam. Hösten bjuder på klassiska färger, ränder och prickar - och gärna i en mix.

Du kommer att kunna känna igen influenser från de markanta axlarna på 80-talet, de avslappnade och oversize-kapporna från 90-talet - men till skillnad från grunge-eran - kräver 2023 en polerad finish och välmanikyrerade naglar... Det råder ingen tvekan om att alla outfits är noggrant sammanställda, kvaliteterna är de bästa och resultatet är klassiskt, elegant och avslappnat. Även om kostymer är det vi ser mest av, är det avgörande den här gången att det är kvinnan som bär sin outfit, och inte tvärtom.

Vi älskar looken när ränder möter små prickar - men också den mer konstnärliga prick som är lite oväntad, den har något speciellt. Möjligheterna till lek är många, och även om klassiskt svart/vitt dominerar den här hösten - ser vi också marinblått, ljust rosa och grått tillsammans inom denna trend. Och svart. Alltid svart!

Carrie plus size kavaj i svart med ränder