Vår butik

Vår lilla butik ligger i hjärtat av Köpenhamn, i Farvergade 4B, ett stenkast från Rådhuspladsen, varifrån vi kan höra rådhusklockorna ringa varje timme. Det är otroligt mysigt – och vi har noga valt ut det lilla stället eftersom det ligger nära en tunnelbana – och du tar dig enkelt hit.

Vi har satsat på ett litet universum där du kan få möjlighet att titta förbi, prova utvalda stilar i vårt stora provrum och lära känna oss bättre. Det kommer alltid att finnas ett urval av stilar och nyheter – så att du kan ta reda på vilken design och passform du känner dig mest bekväm i.

Öppettider:

Onsdag, torsdag & fredag: 10 – 17.00 och utvalda lördagar som annonseras i nyhetsbrev, på webbshoppen och på Instagram.

Vårt lilla universum är en förlängning av vårt kontor, och våra öppettider är kopplade till när vi är på kontoret. Du är alltid välkommen att knacka dörr och "se om vi är hemma" utanför de officiella öppettiderna. Dessutom kommer vi att annonsera utökade öppettider, specialevenemang och lördagsöppet löpande på Instagram, här på webbshoppen och i våra nyhetsbrev.

Personligt shoppingevenemang:

Vill du ta ett kompisgäng i hand och ha butiken för dig själv? Skriv då till oss på service@unfoldcopenhagen.com Vi arrangerar gärna en unik shoppingupplevelse i lugna omgivningar med tilltugg, dryck och guidning.

Det finstilta:

Vi tar inte emot returer i butik – men kan vara behjälpliga med att byta till annan storlek om vi har stilen hängande. Skriv till service@unfoldcopenhagen.com eller ring 40701104 i förväg så att du inte missar något.